<

Автомобіль “обійняв” вуличний ліхтар: ДТП у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 2.10.2016 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарів 15

Пізно ввечері 01-го жовтня на вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському сталося ДТП. Першими про це повідомили у соціальних мережах мешканці міста. 

За словами очевидців спровокувала ДТП жінка, яка їхала на “Опелі” від бару “Вулик” та вдарила червоний “Нісан”.

Пасажирку останнього забрала швидка, яка прибула на місце події.

ФОТО з групи “Підслухано у Володимирі”:

dzar0cyxyru
fvxbvfrrzvo
g0ogfdcdpxi
nr3dwlrgqwk
ibfj64ei4no




коментарів: 15
  1. зауважте -одна з машин з польськими номерами , якщо вступлять в дію рекомендації прийняті депутатами місцевої ради про те , щоб скоротити термін переєрестрації в Польші машин з польськими номерами , то можливо всі нові електричні стовби в Володимирі будуть переламані

    • Зауваж , що справа не в машині , а в водієві. Треба починати з інстанцій який готують водіїв. А польські номера це не так і погано. Як зараз з нуля заробити на машину на наших? В Україні- ніяк! Хіба нелегально. І не треба казати шо” ну якось жеж заробили ті хто їздять”, коли вони піднімались долар не був по 27.

    • І цей кусок металу не коштує скільки , ти платиш більше половини ціни мито державі, яка чхати хотіла на тебе,в якій тільки думають як придумати ще якийсь закон, що б ще більше притиснути народ, витягнути останні соки.Якби не було б такої альтернативи як авто на іноземній реєстрації, то простим людям так і ніколи не дано почувати себе комфортно з авто, а все життя ходити пішки?

  2. Не треба купувати посвідчення водія і вивчити добре правила ,бо якщо подивитись як у нас іздять новоспечені водіі ,то стови будуть збиватись постійно .

  3. Усім добре відомо, машини на польських номерах купують не “пантуватися”, а заробляти гроші на хліб. Особисто маю таку машину, за пів року уже встигла її поцарапати, а сталось це коли… Відгадайте загатку. Скільки я не спала? Будучи на нервах, 15 год (цілу ніч) на Угриневі вистояла в черзі. Години три каталася по Польші (зосереджена, дотримуючись усіх ПДР), перед митницею години 3-4 простояла + документи поки всі оформила. З Устилуг в Володимир – Волинський я їхала з вімкнутою музикою на весь салан, бо ЗАСИПАЛА, а поцарапала машину, коли розгружалася, треба було здати заднім ходом. Особисто я не буду принижуватися, щоб рахувати скільки годин я не спала. Я навпаки горда від того що після роботи їду а Польшу, стараюся, щось хочу, до чогось іду, а не так як деякі чоловіки з мого оточення: “Зарплата 2000-3000 тис. мене задовільняє, мені не треба більше нічого “.
    P.S. Неприємно читати коментарі “rei”? “вкусняшка”, “І/” “777”, таке враження, шо ви сидите на печі, винуєте усіх навколо за свої невдачі у житті, замість того шоб купити “цей кусок мелалу ” підняти свою 5 точку, заробити грн. і отримувати задоволення від життя.
    Щось я сильно розписалась. За помилки перепрошую, писала на емоціяї.

    • 777 отримує зарплату 10 тис. при цьому нічого не робить і не за що не відповідає, син в лондоні а їх дві дупи. до того ж дружина перукар. от і пише як з переляку

  4. виїзджай на дорогу коли виспишся, а так ти потенційна вбивця за кермом!, подумай про оточуючих!!!, і ті що за 2-3 тисячі працюють не менше нервів на своїх роботах втрачають як ти на папіросах!

  5. Якби були нормальні зарплати то ніхто б не їздив і не возив ті”цукерки”.На сьогоднішній день,щоб прожити,треба мінімум 10тис зарплатні, особливо коли у сім’ях 2х і більше дітей…Сама особисто ізжу на укр.номерах, але немає нічого проти польських. Якби не та Польща, то в місті з нашими цінами,жило б одне бідоття…

    • далі вибирайте цю владу і в країні і в нашому місті і будете до старості їздити до Польші …

  6. я б хотів побачити яке б було обличчя Ірусі”, після сплати всіх комунальних послуг, яка напевне ходить на роботу за 2 500 грн., що у неї залишиться з цих грошей і що вона за них може купити.

  7. 777 там зверху пишуть , що отримуєш зарплатню при цій же владі 10тис, на що жалієшся?І в Польща певно не їздив!

  8. дурна держава Украіна яка дозволяе купляти автомобілі які належать іншим краінам громадянам Украіни Це повний безпорядок В Володимир Волинському більше 59 відсотків автомобілів лівих воздушних і іздять на них малолітні які не дотримуються правил дорожнього руху

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок