<

Ані дров, ані грошей: поліція Володимира встановлює причетних до шахрайств

10:39 | 28.11.2023 / Володимир / /
Перегляди
1942
/ коментарі 3

Шахраї розробили нову схему заробітку в зимовий період. До поліції почали надходити відповідні заяви. Громадяни розповідають, що у соціальній мережі натрапляють на оголошення про продаж дров за доступною ціною, перераховують грошові кошти, однак товар так і не отримують.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 190 (Шахрайство) ККУ поліцейські встановлюють причетних до правопорушення, повідомляють на сторінці Володимирського районного відділу поліції у фейсбуці.

Водночас правоохоронці вкотре закликають громадян, не сплачувати наперед за товар, обраний у мережі Інтернет.

Скористайтеся послугами післяплати, або так званої «захищеної оплати», які пропонують транспортні компанії, торгові інтернет-майданчики та фінансові установи.

Зокрема, лісопродукцію варто купувати у продавців або підприємств, які мають офіційні офіси та бази, можуть документально підтвердити легальність походження деревини. Так ви вбережетеся від ошуканства та завадите незаконним вирубкам лісу.

Серед іншого, у державному підприємстві «Ліси України» створено офіційний інтренет-магазин «ДроваЄ». Ознайомитися з умовами та придбати необхідну лісопродукцію можна за посиланням.




коментарів: 3
  1. Пан Анатоль, писаки у заголовку правильно “ані” разом двічі написали?
    як на мене – то треба окремо…

  2. Ніяк наш народ не можна навчити ,що спочатку товар ,а тоді гроші -це вам не Європа ,до неї нам ще далеко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя