<

Адвокат поділився враженнями від суду над бійцями 51-ї бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:35 | 29.05.2015 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Правозахисник Василь Нагорний розповів про свої враження від побаченого у Володимир-Волинському суді.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Запорізька» справа по 21 бійцю 51-ї ОМБР, які змушені були вийти на територію Росії…

1. В суд з’явились всі бійці- ніхто справу затягувати не збирається.
2. В засіданні зробили перерву з «технічних» питань – не всі хлопці встигли підписати угоди з новими адвокатами.
3. Адвокати познайомились, узгоджена позиція та тактика захисту. Всі готові відстоювати хлопців. Географія адвокатів: Запоріжжя, Київ, Харків, Луцьк- але всі такі як треба)))
4. Підтримка активістів, волонтерів, громадських організацій (щира їм дяка від бійців) для хлопців була дуже важлива. Єдине: не варто на перед звинувачувати в чомусь суддів Володимир-Волинського міського суду, які тільки починають досліджувати докази та вивчати справу… буде несправедливе рішення, будемо осуджувати та оскаржувати.
5. Шкода, що намутили воду запорізькі прокурори (порушили провадження, вели слідство), а віддуватись  прислали в суд нашого, Луцького військового прокурора. Дивна тактика. Нашкодили і в кущі ???
6. Хлопці настроєні добитись справедливості. Витримали шалений тиск на них в Запоріжжі, повинні відстояти себе й в рідних стінах… адже їх судять за те, що відмовились помирати під «Градами ( не в бою і без можливості дати відсіч)
7. Наступне судове засідання відбудеться 12 червня об 11 год. Повірте, хто буде присутнім, багато чого дізнається про АТО.

P.S. Як закон підлості, по дорозі декілька разів змушені були ставати, бо ламалось моє авто. Поки, тривало засідання, машина була відремонтована. Івану Зінчуку ПС Ковель величезна дяка!!!
P.P.S. Я вчора давав інформацію про те, що Луцька райрада прийняла на захист хлопців звернення до Президента та Генерального прокурора. Якщо громадам інших районів, міст не байдужа доля їхніх земляків – думаю приклад треба переймати. Громадські організації теж можуть долучитись.”, – написав адвокат.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок