<

Адмінпровадження по «тютюновій справі» директора ЦПО у Володимирі закрили: Зінкевич хотів повернути цигарки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 18.06.2021 / Володимир /
Перегляди
3458
/ коментарі 2

Провадження у адміністративній справі щодо директора ЦПО Петра Зінкевича у Володимирі закрили. Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області постановив, що не вбачає в його діях ознак адміністративного правопорушення.

Нагадаємо, директора Володимир-Волинського ЦПО поліція і прикордонники зупинили 26-го лютого у Житомирській області. В його авто було виявлено майже дві тисячі пачок цигарок без відповідних марок акцизного збору.

8-го червня в Головне управління ДФС у Житомирській області надійшло рішення суду, відповідно до якого постановили адміністративне правопорушення щодо Зінкевича закрити у зв’язку з відсутністю у його діях складу адміністративного правопорушення та повернути йому вилучені тютюнові вироби.

Як повідомили БУГу в Головному управлінні ДФС у Житомирській області, 18-го травня громадянин Зінкевич звернувся з заявою, щоб йому повернули вилучені товарно-матеріальні цінності. Проте поки до управління він так і не з’явився, пояснюючи це відсутністю можливості у зв’язку з роботою.

Зазначимо, що на початку травня БУГ розповідав, що Зінкевич знаходиться на лікарняному ще березня. А в міськвиконкомі пояснили, що не провели службове розслідування через те, що його нема на роботі. Нагадаємо, міський голова Володимира-Волинського Ігор Пальонка розповів БУГу, що вчинок педагога та керівника є негідним і кидає тінь на Володимир-Волинський та цілу громаду.




коментарів: 2
  1. Ну і нехай живе тепер з цим.
    Чинуші справу закрили, але совість то взятки не бере!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота