<

У Володимирській громаді визначили переможців олімпіади з польської мови та літератури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:27 | 21.11.2022 / Володимир / /
Перегляди
266
/ Коментарі відсутні

Після дворічної перерви у цьому навчальному році відновлено олімпіадний рух щодо участі у Всеукраїнських учнівських  олімпіадах з навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти Володимир-Волинської міської територіальної громади.

Про це повідомляють на сайті Володимира.

Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої учнівської молоді 12-го листопада 2022 року проведено олімпіаду з польської мови та літератури серед учнів 9-11 класів закладів освіти Володимир-Волинської міської територіальної громади.

У другому етапі Олімпіади взяли участь 8 учнів з ліцеїв № 1, 2, імені Олександра Цинкаловського, № 5 імені Анатолія Кореневського Володимирської міської ради. Олімпіада проходила в один тур, завдання мали комплексний характер. Обсяг і рівень складності олімпіадних завдань забезпечили  розкриття інтелектуальних можливостей та творчих здібностей учнів.

Враховуючи спільне рішення журі та оргкомітету ІІ етапу Олімпіади, визнано переможцями та нагороджено грамотами:

  • Софію Хомін – 9-Б клас ліцею №1 (викладач Пріма Любов Миколаївна),
  • Яну Кіяк – 10 клас ліцею №1 (викладач Шуляр Світлана Олександрівна),
  • Ус Уляну – 11-А клас ліцею №5 імені Анатолія Кореневського  (викладач Калачинська Вікторія Збігнівна).

Учні, які зайняли І місця, у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури в 2022/2023 навчальному році,  включаються до складу команди-учасниці ІІІ етапу олімпіади.

“Дякуємо учасникам олімпіади з польської мови і літератури та їх наставникам за подарований захід. Впевнена, що перші перемоги та участь у олімпіадах  стануть відправною точкою для подальших досягнень!” – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя