<

Сержанти 14 бригади розповіли, які завдання ставлять перед собою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:51 | 18.11.2022 / Володимир / /
Перегляди
555
/ Коментарі відсутні

У Андрія та Валерія, воїнів 14 ОМБр – безліч спільного: величезний досвід служби, фронтові роки в АТО та ООС, і війна 2022-го, яка вкотре випробовує досвідчених військових на міцність.

І свято у них теж спільне – майстер-сержант Валерій і сержант Андрій 18-го листопада відзначають День сержанта, повідомляють на фейсбук-сторінці бригади.

За плечами у воїнів – тяжкі бої на Житомирщині та Київщині, на Миколаївщині, Харківщині і Запоріжжі, в пеклі Донбасу і знову – контрнаступ на Харківщині.

“Професійне виконання обов’язків особовим складом, готовність до їх виконання у найтяжчих бойових умовах, дисциплінованість колективу – це ті завдання, які я ставлю насамперед перед собою” , – розповідає Валерій.

Головне. і для Андрія, і для Валерія – не спогади, бо “про них ми поговоримо після перемоги”, а боєздатність і підготовка особового складу їхніх підрозділів, необхідні на фронті.

“Сержант – це боєздатність особового складу, його готовність до виконання завдань за призначенням, навченість володіння зброєю та технікою, фізична підготовка. І якщо хочеш навчити чогось бійця, мусиш вміти це сам. Саме так завойовується така непроста річ, як авторитет”- каже Андрій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок