<

33-річний володимирчанин бореться з гострою лейкемію: потрібні донори і фінансова допомога

16:41 | 28.06.2023 / Володимир / /
Перегляди
1868
/ коментарі 4

33-річний володимирчанин Приступа Олександр бореться з гострою мієломонобластною лейкемією, яка дуже швидко прогресує. Зараз чоловік знаходиться в обласній Гематології та приймає хіміотерапію.

Йому потрібні чоловіки-донори тромбомаси до 40 років з групою крові (3+).

“У будь-який день йому потрібно буде влити тромбомасу. Якщо не буде її вистачати, людина може не вижити. У зв’язку з скрутним становищем, також потребуємо фінансової допомоги на дороговартісні ліки. Щиро дякуємо всім небайдужим людям. Хай вас всіх Бог береже”, – зазначає дружина Олександра.

Донорів просять звертатись за номером телефону 0682897379 – Ліліана, дружина хворого.

Якщо хтось бажає, може долучитися фінансово до допомоги хворому чоловіку за реквізитами.

Картка ПриватБанку: 4149 4378 7281 5053




коментарів: 4
  1. Доброго дня. Вербицька Л. П. Це я , дружина Олександра. Чому різні фамілії? Бо ми не є в офіційному шлюбі. А проживаємо разом вже 6 років. В даний момент. Я одна яка над ним сиджу . Прошу зауважити . Попри те , що Олександир має родину. Та нікого з них. Не хвилює його здоров’я . Я подала свій рахунок. Так як Олександир не має ніякого відкритого рахунку. Я та лікарі. Всіма силами. Стараємося , витягнути Олександра. З тяжкої хвороби. Ми звернулися за допомогою до людей. Так як я сама просто не можу дати ради. Як вам будуть потрібні якісь докази. Звертайтесь 0682897379.Надамо всі необхідні документи.

    • Дякую за пояснення. Я, і думаю немало людей готові допомогти хто чим, але в наш час нажаль стало необхідністю переконуватись що це не шахраї, яких повно розвелося, вони не бояться Бога і наживаються на чиємусь горі. Нехай Бог дасть скорішого одужання Олександрові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер