<

1 людина в лікарні, 8 – на самоізоляції, ще 8 – перевіряють: повідомили про епідситуацію щодо захворюваності на коронавірус у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 23.04.2020 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Станом на 22-ге квітня кількість хворих на коронавірус у Володимирі-Волинському не збільшилася. В цілому від початку пандемії підтверджено 9 випадків  COVID-19, серед яких 6 з міста Володимира-Волинського, 3 – з району. 

Про це повідомила генеральний директор КП “Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги” Катерина Чубок під час засідання комісії ТЕБ і НС, – інформують на сайті Володимира-Волинського.

На сьогодні 1 пацієнт перебуває на стаціонарному лікуванні у Волинській обласній інфекційній лікарні, 8 інших – на самоізоляції вдома. Проводиться щоденний 2-разовий моніторинг стану здоров’я хворих лікарями загальної практики – сімейними лікарями в телефонному режимі.

Відібрано 74 зразки біологічного матеріалу для проведення ПЛР-діагностики, отримано 66 ПЛР-результатів, а ще 8 перебувають в роботі у вірусологічній лабораторії ДУ “Волинський ОЛЦ МОЗ Украни”. 

Станом на 22-ге квітня в медзакладі є 105 експрес-тестів для виявлення коронавірусу.

Лікарями та середнім медичним персоналом Володимир-Волинського ЦПМД проводиться динамічне обстеження осіб, які повернулися з-за кордону, згідно зі списками, наданих Володимир-Волинським ДСЕС.

Нагадаємо, вранці 23-го квітня повідомили, про 188 випадків коронавірусу у Волинській області. За добу зафіксували 12 нових захворювань, один з них у Нововолисньку. У Володимирі-Волинському нових випадків за добу не виявили.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок