<

Володимир-Волинську районну організацію «Народного фронту» очолив Віктор Хиць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:04 | 2.03.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Народний депутат України, керівник Волинської обласної організації «Народний фронт» Ігор Гузь взяв участь у звітно-виборчій конференції Володимир-Волинської районної організації Політичної партії «Народний Фронт».

На порядку денному – обговорення політичної ситуації в Україні та на Волині, підготовка до проведення виборів до органів місцевого самоврядування, а також ряд внутрішньопартійних питань, – прес-служба ВОО «Народний фронт»

Найперше володимир-волинські «фронтівці» проголосували за створення районної організації Політичної партії «Народний фронт», потому визначили місце розташування керівних органів політичної сили. Також піж час конференції було обрано голову районної організації та членів Ради.

Одноголосно було підтримано кандидатуру Віктора Хиця як чільника «фронтівців» Володимир-Волинського району. До складу Ради ввійшли, окрім Віктора Хиця, Наталка Саць, Віктор Поліщук, Ігор Пальонка, Микола Масловський, Олександр Пенежик та Костянтин Іщук.

У своєму виступі перед однопартійцями Ігор Гузь закликав перестати бути опозиціонерами, стати активними, не боятись діяти та показати себе як потужна політична одиниця на теренах району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер