<

Внесли зміни до умов надання житлових субсидій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:47 | 24.11.2021 / Новини / /
Перегляди
50925
/ коментарів 14

З метою надання допомоги на оплату житлово-комунальних послуг найбільш незахищеним категоріям громадян змінено окремі положення порядку надання житлових субсидій.

Про це повідомляють на сайті міста Володимира.

Як зазначають, набудуть право на отримання субсидії особи у наступних випадках:

  • якщо у власності є саморобний транспортний засіб або мотоцикл вартістю менше чотирьох мінімальних заробітних плат, яким менше 5 років;
  • якщо відсутні доходи у зв’язку з перебуванням у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею шестирічного віку (за висновком лікаря);
  • у разі придбання житла за рахунок коштів, виділених з державного чи місцевого бюджету.

Крім того, при визначенні права осіб на отримання житлової субсидії не враховуватимуться:

  • житлові приміщення, які розташовані у селищах міського типу, а також ті, на які оформлено заповіт;
  • мотоцикли, вартість яких на дату набуття права власності не перевищує чотирьох розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня року, з якого призначається субсидія, самостійно зібрані транспортні засоби, транспортні засоби.




коментарів: 14
  1. А що робити якщо зарплата мінімальна а субсидію не дають бо в хаті прописаний колишній чоловік і де він невідомо..

    • При подачі документів на субсидію Ви мали написати заяву, що не заперечуєте про обслідування умов проживання комісією з соцзахисту, яка складає акт і передай його в відділ субсидії. Звичайно, що в вВашому помешканні не повинно бути речей колишнього чоловіка. Така ситуація була в мене

      • Ну надо же указать где он проживает. Акт ещё с места проживания мужа,а женщина не знает где он.

    • Подавати на суд. Якщо зібрати всі докази, сусіди підтвердять, що він тут не проживають, його випишуть

    • Обращайтесь в отдел субсидий, приносите документы и ваше заявление будет рассматривать комиссия. По каждому неоднозначному случаю сейчас заседает комиссия прямо в отделе субсидий. Если вы действительно нуждаетесь в субсидии – вам её дадут. Только каждый раз на новый срок нужно будет писать новое заявление на комиссию. Добивайтесь!

  2. Я виховую дитину учасника АТО,круглу сироту,сама інвалідів 2 групи.В субсидії відмовлено,так як покійна дочка отримала виплату за поранення і кантузію.

  3. Скажите пожалуйста ,я мама одиночка, воспитывают ребёнка одна, имею пенсию 2200 по инвалидности и соц выплаты в размере 1840, сколько мне должны добавить как мать одиночка и как мало обеспеченная семья?

  4. Просто твари, у отца отняли субсидию из за того что записаны машины которым по 12лет, хлам. Пенсия 2300грн. Нет слов

  5. Что делать,если в случае смерти родителей, переходит в наследство две квартиры? Хотя своего жилья нет. Семья малообеспеченная , доход пособие по инвалидности и малообеспечая. Отказываться от жилья? Кто придумал эти законы?

  6. работаю в редакции газеты, из-за коронавируса -сокращенный 6часовой р/день, получаю меньше минималки, в субсидии отказали, т.к зарплата меньше 6тыс. что за бред..
    как прикажете выживать

  7. Мені відмоаили в субсидії, мені 61 рік я не пінсіонерка а мене мало стажу мешкаю,я в селі з чоловіком пенсіонером не працюючии пенсія його 3500

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа