<

Внаслідок пожежі у Ковельському районі загинули два пенсіонери

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:41 | 16.03.2021 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Вночі 16-го березня на вулиці Центральній у селі Комарово Сереховичівської громади Ковельського району виникла пожежа у дерев’яному житловому будинку. Під час гасіння виявили тіла двох літніх людей.

Повідомлення про пожежу до Служби порятунку 101 надійшло о 03:06, – повідомляють рятувальники Волині.

На місце події виїхали працівники 16-ї (смт Стара Вижва) та 19-ї (м.Ковель) державних пожежно-рятувальних частин У ДСНС у Волинській області та МПО с. Дубечне. Рятувальники з’ясували, що пожежа виникла у підсобній кімнаті житлового будинку.

Під час проведення розвідки та гасіння пожежі вогнеборці виявили тіла двох загиблих людей, 1932 та 1958 року народження. Пожежа локалізована о 04:06 та ліквідована о 04:50.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Окрім цього, 15-го березня о 16:53 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового дерев’яного будинку в селі Охлопів Горохівського району. До місця події направлено чергову варту 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Горохів Управління ДСНС у Волинській області та працівників місцевої пожежної охорони села Мар’янівка. На гасіння подали два спеціальних водяних ствола.

Рятувальники працювали в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору від сильного задимлення. Пожежу вдалось локалізувати о 17:25 та ліквідувати о 17:46. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – встановлюється.

Також, 16-го березня о 04:25 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Затурці Локачинського району. За викликом прибули рятувальники 15-ї ДПРЧ (смт Локачі), 20-го ДПРП (смт Торчин) та працівники МПО сіл Затурці і Привітне.

Вогнем була охоплена господарська будівля, розташована поруч. На гасіння пожежі подано 4 спеціальних водяних ствола. Локалізувати пожежу вдалося о 05:20, ліквідувати о 05:30.

Ймовірна причина пожежі встановлюється.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця