<

Владика Матфей поїхав на схід та передав бійцям 100 бригади квадрокоптери й антидронову рушницю

11:11 | 15.02.2024 / Новини / /
Перегляди
280
/ Коментарі відсутні

В місцях виконання бойових завдань підрозділами 100 обр на сході України побувала делегація Володимир-Волинської єпархії Православної церкви України на чолі з архієпископом Володимирським і Нововолинським Матфеєм.

Владика зустрівся з особовим складом бригади – зокрема, з командиром 55 об, полковником Олегом Матвійчуком та бійцями цього батальйону, повідомляють на фейсбук-сторінці бригади.

Архієпископ Матфей передав землякам-волинянам засоби, закуплені на зібрані єпархією кошти. Йдеться, зокрема, про три квадрокоптери DJI MAVIC 3 Pro, антидронову рушницю, чотири генератори, бензо- та ручний інструмент, побутову хімію, силу-силенну всіляких смаколиків, а також патріотичні малюнки, створені маленькими волинянами.

Владика Матфей за дорученням Предстоятеля ПЦУ, митрополита Київського і всієї України Епіфанія також вручив низці бійців 55 об 100 обр медалі «Хрест Свободи».

У свою чергу командир 100 обр, полковник Руслан Ткачук вручив архієпископу Володимирському і Нововолинському бригадну відзнаку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця