<

Військового комісара на Волині затримали на хабарі у тисячу доларів: обіцяв «відмазати» від армії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 5.01.2021 / Новини / /
Перегляди
28
/ коментарі 3

На Волині 5-го січня викрили у хабарництві начальника відділу обласного територіального центру комплектування та соціальної політики (раніше обласний військовий комісаріат). Затримали офіцера під час отримання 1000 доларів США хабаря.

Слідством встановлено, що, перебуваючи ще на посаді військового комісара районного військкомату, чоловік налагодив корупційну «схему». За певну винагороду він сприяв громадянам в ухиленні від проходження військової служби, оформленні відповідних для цього документів, а також у відстрочці призову, – повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції України.

5-го січня, поліцейські затримали начальника відділу обласного територіального центру під час одержання 1000 доларів США неправомірної вигоди.

Наразі військовослужбовець затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. За прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок