<

Війна на Донбасі: бойовики за добу 12 разів порушували «тишу», український військовий дістав поранення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:30 | 23.05.2021 / Новини / , /
Перегляди
151
/ Коментарі відсутні

У зоні бойових дій на Донбасі минулої доби, 22-го травня, бойовики 12 разів порушували режим припинення вогню. Унаслідок обстрілів один український військовий дістав поранення.

Про це повідомили у штабі Операції об’єднаних сил.

Так, поблизу Пісків бойовики тричі відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. У передмісті селища Південне українські позиції тричі обстрілювали з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Неподалік Водяного бойовики двічі використовували ручні протитанкові та підствольні гранатомети. В районі Причепилівці позиції ЗСУ обстріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Поблизу Золотого-4 бойовики застосували гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети, а біля Мар’їнки — стрілецьку зброю.

Внаслідок обстрілів один український військовий дістав поранення. Солдата оперативно госпіталізували, однак він перебуває у важкому стані.

На обстріли бойовиків українські військові відкривали вогонь у відповідь. Про порушення українська сторона СЦКК уже повідомила спеціальну моніторингову місію ОБСЄ.

Крім того, бойовики 22 травня обстріляли цивільну інфраструктуру Пісків. Робили вони це з мінометів 120-го калібру. Внаслідок влучання міни дістав пошкодження приватний будинок. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця