<

Військовим дозволять користуватися наркотичними засобами і психотропними речовинами

05:26 | 24.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
357
/ 1 коментар

Міністерство оборони України працює над використанням наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів для догоспітальної допомоги пораненим військовим.

Про це повідомили на сайті МОУ.

Представники Міноборони долучилися до робочої групи, яка розглядає питання надання дозволу військовим частинам використовувати наркотичні засоби, психотропні речовини та прекурсори для надання медичної допомоги.

Про це йдеться у відповідному Меморандумі про партнерство та співробітництво, який підписали заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова та голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Роман Ісаєнко.

За словами Наталії Калмикової, минулого тижня вже видали першу ліцензію на роботу в бойових умовах з наркотичними засобами та прекурсорами.

«Ця ліцензія дозволяє регульовано отримувати необхідні лікарські засоби для надання медичної допомоги пораненим військовослужбовцям на догоспітальному етапі», – повідомила заступниця міністра.

У Міноборони вважають, що посилення співпраці з Держлікслужбою дасть можливість ефективніше запустити нову систему та врегулювати обіг наркотичних засобів.




один коментар
  1. Хімпром робить все для того, шоб та “догоспітальна допомога” почалася ше до того, як з ТЦК до передка довезуть.
    цілий батальон “Архангел Михаїл” створили, шоб під прикриттям передок наркотою постачати.
    чи це для когось новина?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця