<

Військовий-блогер Валерій Ананьєв розповів, чому російська армія – це мильна бульбашка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 28.03.2022 / Новини / /
Перегляди
1049
/ 1 коментар

Військовий, письменник, блогер та мандрівник, який з початку 2014-го року показував і розповідав про те, як він воює. Зараз на передовій Ананьєв також записує короткі відео на політичну тематику.

Оскільки Маркус на війні, його відео виходять не часто. Чоловік розповідає, що йому за щастя поспати декілька годин за двоє діб, проте він знайшов час вийти в ефір новин на телеканаті ICTV.

Його історії потрапили в збірку художньої книги «Сліди на дорозі» Валериного авторства. У художній книзі описується частина подій, які відбувалися на Донбасі починаючи з 2014-го року.

Ця книжка була рекордсменом у продажах в Україні до початку повномасштабної війни.

Маркус переконаний, що росія – це країна-терорист і будь-які перемовини з ними безсенсові.

“У негоду українському війську легше, чим окупанту, адже ми воюємо в обороні, а рашисти – в наступі. Холод і болото ми витримаємо, а вороги – ні.

Моральні сили мої примножуються зі смертю чергового кацапа. Також відчувається підтримка тилу, постійно надходить гуманітарна допомога – це дає розуміння того, для чого ми воюємо”.

За його словами, після вторгнення в Україну російська армія понесла такі втрати, які не несла за роки своєї незалежності від Радянського Союзу.

У десятирічній війні в Афганістані СРСР втратила 15 тисяч солдат, а за два тижні війни з Україною росія позбулася 12 тисяч.

Те, що ми зробили з російською армією – це, по-перше, зруйнували міф про її непереможність. Вони просто “пшик”, мильна бульбашка, яка нічого з себе не представляє.

Таке враження, що вони вибудовуються в чергу, щоб здохнути від наших снарядів.

Як би там далі не було, те, що ми зробили з росією сьогодні – весь світ запам’ятає на десятиліття.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок