<

Відтепер теоретичний іспит з водіння можна складати без обовʼязкового навчання в автошколі

09:19 | 23.11.2023 / Новини / , /
Перегляди
170
/ коментарів 5

З 22–го листопада українці можуть складати теоретичний іспит у сервісних центрах МВС без обов’язкового навчання в автошколі.

Як повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України, сьогодні набрала чинності відповідна урядова постанова.

Щоб скласти теоретичний іспит самостійно треба:

  • підготуватися;
  • звернутися до сервісного центру МВС. Отримати талон запису. Із собою необхідно мати паспорт, ідентифікаційний номер та медичну довідку;
  • повідомити адміністратору сервісного центру про самостійне опанування теоретичного матеріалу;
  • надати відповідь на 20 питань за 20 хвилин. Допускається 2 помилки.

Зазначається, що вартість складання теоретичного іспиту коштує 13 грн. Якщо помилок більше за дві, то наступна спроба буде можлива не раніше 10 днів.

Після успішного складання теоретичного іспиту необхідно звернутися до акредитованого навчального закладу для того, що розпочати практичне навчання.

15 листопада в додатку «Дія» вдосконалили послугу заміни посвідчення водія – українці мають змогу замовити доставку посвідчення водія кур’єром або на відділення «Укрпошти» в застосунку «Дія». Послуга доступна для водіїв-новачків і для автовласників, які хочуть змінити пластикове посвідчення.




коментарів: 5
  1. Під час другої світової війни американські аси валили немчуру як боги прописали. бо їх вчили літати та стріляти, виходили з розуміння: незначну поламку літака можна ігнорувати та дотягнути до свого аеродрому, а серйозну аварію можна виправити лиш у заводських умовах. Натомість, кацапособачатина вчила своїх цапів-літунів матеріальної частини літаків. Дико вибачаюся спитати: кіко вам відомо збитих літаків шо були збиті та відремонтовані на землі?

  2. Це я стосовно теоретичного іспиту. Нафіга він потрібний? майже 40 років я за кермом. Головне правило це правило ДДД – дай дорогу дурню. А теоритичий іпит це узауконений хабар мусорам.

      • Дико вибачаюся спитати: ви хоч одну людину знаєте, яка б не давала хабар на іспиті? Я заніс трохи більше грошей і мені виписали водійське посвідчення без іспиту. Це було ще при совкові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок