<

Від Зеленського вимагають заборонити концерти російських артистів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:11 | 12.10.2021 / Новини / , , /
Перегляди
355
/ коментарів 10

Електронна петиція із проханням повністю заборонити концертну діяльність артистів з Росії на сайті президента набрала необхідні для розгляду 25 тисяч голосів.

Петиція була зареєстрована 21-го вересня і вже набрала 25 172 голоси, повідомляє Українська Правда з посиланням на сайт президента.

“Музика і інші види мистецтва від агресора не можуть бути поза політикою під час війни. Оскільки вони є продовженням війни іншими методами – методами зацікавлення українців культурою агресора, від зброї якого загинули тисячі українців та зазнали поневірянь мільйони вимушених переселенців”, – заявив автор звернення, телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк.

На переконання Кондратюка, артисти з країни-агресора, які промовчали і тим самим підтримали окупацію Криму та розв’язання Росією війни на Донбасі, своїм мовчанням “теж несуть відповідальність за агресивні дії Росії”.

Телеведучий пропонує пускати до України лише тих російських представників культури, які  публічно виступили проти російської агресії.

Тепер петицію має розглянути президент Володимир Зеленський.




коментарів: 10
  1. Ну якщо 25000 голосів–більше ніж 50 відсотків населення України, то може це і є воля більшої частини населення України.
    А ще бажано всіх представників іноземних держав, включаючи президентів, пропускати на територію України при умові, якщо вони публічно скажуть, що Крим–це Україна і Росія–агресор.
    Ну і ще бажано по містах і селах створити комісії (трійки) з числа фізично розвинутих, патріотично настроєних молодих активістів, які б перевіряли квартири і будинки на наявність літератури, відео-аудіо продукції країни–агресора.

  2. А ще паливо на АЗС. І газ у трубі перевірити, чи не смердить. І власників суворіше, суворіше…

    • і в кого в квартирі газ горить триколором – притягнути до відповідальності !

  3. Петиція проти примусової вакцинації теж набрала 25000 тис,чи ця новина не підходить вашому формату??!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя