<

Від початку доби в районі ООС зберігається «тиша»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 15.08.2021 / Новини / /
Перегляди
128
/ коментарів 7

Протягом минулої доби, 14-го серпня та станом на 7:00 15-го серпня, в районі проведення Операції об’єднаних сил, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Військові контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації та дотримуються режиму припинення вогню, додали у відомстві, повідомляють в пресслужбі Міноборони.

Окрім того, впродовж доби підрозділами поліції виявлено 33 адміністративних правопорушень та розкрито 20 злочинів.




коментарів: 7
  1. Поясніть мені, старому дурню, шо воно таке російсько-окупаційні війська? А то діти питають: “Нам вчителька казала, що з Росією йде війна. Якщо Росія воює з Україною (а в нас війна–чи не так?), то Росія має використовувати свої регулярні війська. А це значить на Донбасі з Україною воюють російські регулярні війська. Тобто між Україною і Росією іде повномасштабна війна!!! Але коли пишуть, що там є російсько-окупаційні війська, то це може якийсь новий вид військ Росії? І чим такі війська відрізняються від регулярних? А коли пишуть : “російські найманці”– то це хто такі: росіяни чи іноземці, які примкнули до своїх російських регулярних військ чи українські шахтарі, металурги, яких прийняли до регулярної армії Росії ?

    • Це все політика ,потапе, незрозуміеш ніколи, перейменували в якесь ООС, а толку ніякого

    • Шо є то є,подвійні стандарти вони такі,он в Литві які мітинги, копи людей побили і тишина всюди,а наприклад в Білорусії це другоє)) так і у нас,головне народу голову запудрити.

  2. Олх, я та інші все це добре розуміють. Вірно кажеш, що все це політика, точніше політика двойних стандартів. А двойні стандарти, це коли хтось хоче підмінити правду брехнею ( и рыбку сьесть и на … сесть). Тільки по законам всесвіту це зробити неможливо. Правда одна і перемагає рано чи пізно.

  3. А бісить саме що, коли хтось хоче читати правду, а не казочки для малят. Чи тебе так нагнули, що побрехеньки тобі як медок. Правильно, фантазіями вєснухіна можна збудувати для себе чудову віртуальну країну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота