<

Веселий карантин: ізольовані італійці танцюють і співають хором на балконах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:59 | 14.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

13-го березня італійці, які змушені сидіти вдома через жорсткі правила карантину, запровадженого у зв’язку з епідемією коронавірусу, вийшли на балкони багатоповерхівок, щоб співати і танцювати.

Масштабний флешмоб запропонувала провести музична група Риму Fanfaroma, – повідомляє Inforesist.

Громадяни Італії співають з балконів гімн та інші життєстверджуючі пісні і скандують футбольні кричалки, щоб не відчувати себе вдома самотніми.

Зокрема, в Неаполі городяни співають про те, що такі люди як вони не здаються і закликають усіх приєднуватися до них.

“Вірус, із яким ми зіткнулися, нас не переможе”, – впевнені неапольци.

Чоловік з Турину опублікував відео, на якому видно, як він сидить на балконі з гітарою, грає на ній і співає. В провінції Беллуно італієць грав на електрогітарі, а деякі громадяни навіть виходять на дахи будинків, щоб приєднатися до флешмобу.

Багато людей грають на музичних інструментах, щоб акомпанувати собі, крім гітар вони використовують різні барабани, акордеони та духові інструменти.

Так, наприклад у Неаполі, італійці з балконів своїх домівок, співали разом і скандували «не здавайся», заповнюючи порожні вулиці радісним галасом. CBS News повідомляє, що подібні акції були зафіксовані по всій Італії, оскільки 60 мільйонів людей, що населяють Італію лишаються  «замкненими у своїх домівках».  Чути як лунають заклики виходити на балкони: «виходьте з нами на балкони», яке перетворюється на спів та шириться вулицями.

Варто зазначити, що людям в Італії дозволено виходити на вулицю тільки у разі крайньої необхідності, в країні ввели жорсткі обмеження на всю країну.




один коментар
  1. Тепер остаточно зрозуміло чому в Італії найбільша смертність від короновірусу в світі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок