<

Вчителька побила 11-річного учня у Львівській області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:22 | 8.12.2020 / Новини / , /
Перегляди
9
/ 1 коментар

3-го грудня у Львівській області вчителька декілька разів вдарила рукою по голові учня перед іншими дітьми.

Зазначається, що 7 грудня, під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили пост із відео, на якому жінка, ймовірно, вчителька, кілька разів вдарила хлопчика, – інформує пресслужба поліції Львівської області, – передає ВолиньPost.

Очевидцями події були інші діти.

За цим фактом співробітники ювенальної превенції спільно зі слідчими Жовківського відділення поліції проводять перевірку.

Встановили, що подія сталася 3 грудня під час перерви у шостому класі середньої загальноосвітньої школи, розташованої в одному з сіл району. Також правоохоронці встановили вчительку та 11-річного учня. На цей час із заявою про вчинення правопорушення до поліції батьки хлопчика не зверталися.

Поліцейські проводять опитування учасників та очевидців події у присутності батьків та психолога для встановлення всіх обставин.

Окрім того, правоохоронці повідомили про подію працівникам Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

Відповідний ролик з’явився сьогодні, 7-го грудня, на сторінці спільноти Львів Сіті у фейсбуці.




один коментар
  1. Ви головне не забувайте вчасно таким скидатися на подарунки і т.д . А ваше дитя потім в голову перед усім класом, або й так зачмирять , без рук.. І взагалі як такі неврівноважені пєдагоги ще комісію умудряються проходити , психіатра в першу чергу? Тут без на лапу точно не обійтись

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя