<

Вбивство заступника мера Нікополя: поліція затримала підозрюваного

23:11 | 12.02.2024 / Новини / /
Перегляди
171
/ Коментарі відсутні

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві заступника міського голови Нікополя Віталія Журавльова, яке сталося 8-го лютого.

Про це йдеться на сайті Націоналної поліції.

За даними слідства, чоловік здійснив понад 20 пострілів у потерпілого та кинув в салон автомобіля гранату, що призвело до загоряння автомобіля та смерті заступника міського голови. Після скоєння злочину підозрюваний закопав зброю у лісопосадці та переховувався в орендованій квартирі, де його і затримали.

“Як встановили слідчі, 33-річний місцевий мешканець протягом чотирьох місяців готувався до скоєння злочину. В той день, озброївшись та встановивши маршрут пересування, він чекав на заступника мера. Коли автомобіль жертви під’їхав ближче, фігурант здійснив понад 20 пострілів з автоматичної зброї та кинув в автомобіль гранату, що призвело до займання автомобіля та загибелі чиновника”, — сказано у повідомленні.

Зброю поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Також слідчі встановили, що підозрюваний виношував намір вчинення аналогічних злочинів відносно інших посадовців у Нікополі. Зараз цю інформацію перевіряють.

11-го лютого чоловіку повідомили про підозру за пунктом 5 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер