<

«Важливо, щоб партнери України не схиляли нас до придністровського сценарію», – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:25 | 27.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Нардеп виступає проти того, щоб наші міжнародні партнери схиляли українську владу йти на поступки Росії по молдовському придністровському сценарію.

Це зауважив народний депутат України Ігор Гузь в ефірі програми Vox populi, – йдеться на офіційній сторінці парламентаря у Фейсбуці.

Передусім, депутат зазначив, що не може поки що дати позитивної чи негативної оцінки щодо роботи спецпредставника Державного департаменту США з питань України Курта Волкера.

«Як на мене, людина прагне змінювати ситуацію на Донбасі або принаймні врегулювати її зі свого боку. Я думаю, що потрібен ще деякий час, щоб чітко зрозуміти позицію Курта Волкера і позицію його колег», – прокоментував Ігор Гузь.

Він зауважив, що кілька днів тому повернувся з Молдови та визнав, що ситуація у цій країні дуже нагадує українські реалії.

«Я кілька днів тому повернувся з Молдови. Прикро говорити, але в Молдові був реалізований той сценарій, куди нас підштовхують, зокрема і міжнародні партнери України. Це заморожування конфлікту та миротворці, роль яких у Придністров’ї виконують росіяни. І це не просто відкладання ситуації, а замороження конфлікту на десятки років.

Мені б не хотілося, щоби будь-хто, зокрема і Волкер та решта наших міжнародних партнерів, схиляли українську владу йти на такі поступки по молдовському придністровському сценарію», – наголосив Ігор Гузь.

https://www.facebook.com/Guz.Igor/videos/606441849761162/




один коментар
  1. Війна до перемоги ? Головне, шоб агресор не перестав дізель поставляти, бо інакше нічим буде танки заправляти..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота