<

В Єрусалимі сталася стрілянина на автобусній зупинці: є загиблі

12:41 | 30.11.2023 / Новини / , /
Перегляди
129
/ Коментарі відсутні

Вранці 30 листопада в Ізраїлі на в’їзді до Єрусалиму було зафіксовано стрілянину. Двоє озброєних людей вийшли з автомобіля і відкрили вогонь по групі цивільних, які чекали на автобусній зупинці. Станом на 9 ранку відомо про трьох загиблих і близько 6 поранених.

Про це повідомляє видання видання The Times of Israel.

Двоє солдатів, які були не при виконанні службових обов’язків, і озброєний цивільний застрелили терористів.

За даними поліції, пара чоловіків вийшла з автомобіля близько 7:40 ранку і почала стріляти на автобусній зупинці, одразу вбивши одного і поранивши вісьмох інших людей.

Як повідомляють івритомовні ЗМІ з посиланням на службу швидкої допомоги “Маген Давид Адом”, двоє літніх людей, які отримали важкі поранення в результаті нападу, померли в лікарні. 24-річний хлопець загинув на місці події.

Мер Єрусалиму Моше Ліон заявив, що він наказав посилити охорону столиці, “щоб підвищити почуття безпеки серед жителів”.

За даними служби безпеки Шин Бет, двоє палестинських терористів, які вчинили стрілянину на в’їзді до Єрусалиму, є членами ХАМАСу і раніше були ув’язнені за терористичну діяльність.

Їх звати брати Мурад Намр, 38 років, та Ібрагім Намр, 30 років, з району Східного Єрусалиму Сур-Бахер.

“Мурад був ув’язнений з 2010 по 2020 рік за планування терористичних атак під керівництвом терористичних елементів в секторі Газа, згідно з даними Шин-Бет. Ібрагім був ув’язнений у 2014 році за нерозкриту терористичну діяльність”, — повідомляє агентство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця