<

В Україні відкрили перший центр рекрутингу до ЗСУ

10:48 | 13.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
133
/ Коментарі відсутні

12-го лютого у Львові запрацював перший в Україні центр рекрутингу до армії.

Про це повідомило Міністерство оборони.

«У центрі можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську. Центр працюватиме за адресою: вул. Костя Левицького, 67. Надалі такі центри мають запрацювати по всій Україні», – йдеться у повідомленні.

Стверджується, що центр не має відношення до територіальних центрів комплектування, а рекрутери не є військовослужбовцями. Повісток там не вручатимуть, а лише надаватимуть консультації охочим.

У Міноборони зазначили, що в центрі щодня працюватимуть рекрутери, які будуть проводити співбесіди з кандидатами, надаватимуть інформацію щодо вакансій в армії, проводитимуть консультації та тести щодо профорієнтації.

«Після погодження кандидатури на певну вакансію кандидата скерують у ТЦК з пакетом документів для подальшого оформлення, проходження необхідних процедур та медичного огляду, направлення на базову військову підготовку, яке триває один місяць та, за потреби, фахову підготовку. Після підготовки військовослужбовця скерують у частину для проходження військової служби», – зазначили у Міноборони.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота