<

В Україні реформують проходження військово-лікарських комісій, – Шмигаль

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:06 | 26.03.2023 / Новини / , /
Перегляди
385
/ Коментарі відсутні

В Україні на квітень запланований старт пілотного проєкту з розгортання системи е-документообігу у військових частинах, територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, інформує Кореспондент.

«Вже у квітні плануємо розпочати пілотний проєкт з розгортання системи електронного документообігу у в/ч, ТЦК та інших структурах, що стикаються. Наступний етап – цифровізація медичної історії військовослужбовців», – зазначив він.

За словами прем’єра, під час наради в уряді за участю представників Офісу Президента визначили план дій щодо реформування проходження військово-лікарських комісій. Метою поставили максимально діджиталізувати всі процеси та створити умови, за яких військові отримають комфортний та швидкий сервіс.

Реформування передбачає збільшення пропускної спроможності ВЛК, доступ до е-системи охорони здоров’я та заходи щодо безбар’єрності.

Також під час наради розглянули питання щодо скорочення термінів розслідування для отримання довідки з військових частин про обставини поранення. Глава уряду дав завдання розробити необхідні постанови та зміни до законів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя