<

В Україні хочуть перевірити всі військкомати

03:21 | 24.06.2023 / Новини / , /
Перегляди
373
/ коментарі 2

У Верховній Раді ініціюють перевірку всіх військкоматів в Україні після публікації журналістами розслідування про начальника Одеського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.

Як заявив голова фракції «Слуга народу» у парламенті Давид Арахамія, після перегляду розслідування у нього «просто відняло мову», передає УНІАН.

«Як член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки ініціюю розгляд цього випадку й детальне його висвітлення в засобах масової інформації», – зазначив він.

Арахамія також розповів, що готує звернення до правоохоронних органів і бере під особистий депутатський контроль розслідування.

Крім того, нардеп ініціює звернення до уповноважених органів, щоби провести аналогічні перевірки стосовно військкомів усіх областей.

«Просто в шоці від цинізму того, що відбувається», – додав він.

У квітні цьогоріч стало відомо, що родина Борисова вже під час повномасштабного вторгнення придбала в Іспанії маєток за понад три мільйони євро. Будинок зареєстровано на матір воєнкома.

Крім того, його дружина володіє офісним приміщенням на одній із головних вулиць іспанської Марбельї, де й розташований маєток. Також родина придбала Mercedes Gelendvagen.

Після того, як історія набула розголосу, Борисова відсторонили та розпочали розслідування за фактом незаконного збагачення. У ДБР тоді заявили, що за винагороду воєнком давав вказівку підлеглим не призивати до війська окремих осіб.

Нещодавно журналісти опублікували розслідування щодо статків Борисова, у якому показали маєток та офіс родини у Марбельї та одразу кілька придбаних сім’єю авто. Приблизна вартість цього майна становить близько 4,5 мільйонів євро.

Також 22 червня стало відомо, що службове розслідування вже завершене, а Борисов продовжує виконувати свої обов’язки.




коментарів: 2
  1. В злодійсько-клрупційній країні хочуть перевірити воєнкомати аж після півтора року війни ,хабарів і відмазок ,в якій країні і при якій владі ,ще таке можливе ?

  2. Так нема вже військоматів:) Та і що та кого перевірятимуть? Одні хабарники інших хабарників??:)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа