<

В Україні створять кібервійська – секретар РНБО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:32 | 15.05.2021 / Новини / /
Перегляди
5
/ коментарі 4

Найближчим часом Президент Володимир Зеленський оприлюднить указ, згідно з яким в Україні будуть створені кібервійська.

Як повідомляє Укрінформ, про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов у програмі «Свобода Слова Савіка Шустера».

«Сьогодні ми розглядали питання, які стосуються кібербезпеки, ми затвердили Стратегію кібербезпеки нашої країни. Ми сьогодні дійсно в таємному режимі розглядали питання про створення кібервійськ у нашій державі. І це рішення підтримано одноголосно 21 членом Ради нацбезпеки, які були присутні. Я думаю, що найближчим часом буде указ Президента і про це ви дізнаєтесь від Президента», – розповів Данілов.

Крім того, Данілов підтвердив, що наразі готується засідання РНБО стосовно ситуації в прикордонних областях, які нещодавно відвідав глава держави. Йдеться про Херсонську, Миколаївську та Одеську області.

«Зараз робоча група Ради нацбезпеки й оборони безпосередньо знаходиться на території цих областей, готують це засідання, воно відбудеться найближчим часом. Я думаю, що через два тижні, якщо Президент затвердить порядок денний, це засідання відбудеться», – поінформував Данілов.




коментарів: 4
  1. О!! Круто! Куди записуватись в диванні воїни я теж готовий воювать. Ше цікаво хто сильніший у танчики руські чи ми Буду їх стрілят їздить та стрибат

  2. Ще одне корито щоб подерибанити бюджет,вже наперід відомо чиї хакери “винні”

  3. У таке войсько будуть призивати новобранців віком 18-20 років,далі курси програмістів чи хакерів протягом півтора чи два місяця, а далі ноутбук в чохол і на передову. Кремлівські хакери!!! Ридайте,обливайтесь сльозами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота