<

В Україні поновили виплати на дітей ФОПів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:42 | 8.12.2020 / Новини / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Для фізичних осіб ‒ підприємців І та ІІ груп уряд відновив виплату допомоги на дітей до 10 років на період з 1 листопада по 31 грудня 2020.

Особи, які отримували виплату допомоги у травні-серпні 2020 року, таку допомогу будуть отримувати і надалі, йдеться на сайті Мінсоцполітики, – передає ВолиньPost.

Зазначається, що фізичним особам-підприємцям, які не звертались за цією виплатою, для призначення та виплати допомоги на дітей необхідно звернутись до управлінь соціального захисту населення, за місцем проживання до 15 грудня 2020 року, з пакетом необхідних документів у паперовій формі:

  • копіями свідоцтв про народження дітей віком до 10 років;
  • довідкою з Пенсійного фонду України про сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (індивідуальні відомості про застраховану особу за формою ОК-7);
  • копією документа, що підтверджує право на постійне проживання в Україні (для іноземця та особи без громадянства);
  • копією рішення районної, районної у м. м. Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчого органу міської, районної у місті (у разі її утворення) ради, сільської, селищної, міської ради об’єднаної територіальної громади або суду про встановлення опіки (у разі здійснення опіки над дитиною).

Або заповнити електронну заяву за посиланням з фотокопіями відповідних документів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок
19 Травня, Неділя