<

В Україні підтверджено 21 випадок коронавірусу, ще одна жінка померла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:38 | 19.03.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Станом на 20:00 19-го брезеня в Україні підтверджено 21 випадок COVID-19. В Івано-Франківську померла жінка, інфікована коронавірусом.

Про це повідомляють у МОЗ.

За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано всього 17 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1), Івано-Франківська (1) області та м. Київ (2).

За результатами досліджень регіональних лабораторій виявлено:
Дніпропетровська – 2;
Житомирська – 1;
Також один випадок підтверджено у м. Київ.

Повідомляють, що від коронавірусу в Івано-Франківську померла жінка.

Пацієнтка поступила в лікарню у важкому стані. Тривалий час вона займалась самолікуванням і надто пізно звернулася до лікарів. Жінка померла через добу після госпіталізації, ще до отримання результатів тесту на COVID-19.

МОЗ закликає: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтеся вдома. Самоізоляція – найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.




коментарів: 2
  1. Хочу звернути увагу “Бугу” та читачів, що, незважаючи на карантин, деякі підприємства Нововолинська продовжують працювати з явними порушеннями умов карантину. Зокрема, це швейна фабрика, де кілька десятків працівників перебувають одночасно в одному невеликому приміщенні. на фоні цього маршрутка з кількома лишніми людьми – це просто смішно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя