<

В Угорщині на ралі спортавтомобіль влетів у глядачів: є загиблі

09:17 | 25.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
213
/ 1 коментар

У неділю 24-го березня в Угорщині ралійний автомобіль врізався в групу глядачів, в результаті чого четверо людей загинули і ще кілька отримали поранення.

Про це повідомила угорська поліція, пише “Європейська правда”.

Аварія сталася під час перегонів між населеними пунктами Лабатлан і Байот біля річки Дунай на північному заході Угорщини.

На відео в соціальних мережах видно, як автомобіль втратив зчеплення з асфальтованою дорогою, а потім в’їхав у глядачів, які зібралися подивитися на перегони.

За даними Національної служби швидкої допомоги Угорщини, на місце події направили вісім карет швидкої і чотири гелікоптери. 

Двоє людей, в тому числі одна дитина, отримали серйозні травми. Шістьох інших, серед них і дитину, госпіталізували з легшими травмами.

Ралі-клуб Arrabona, організатор гонки, опублікував коротку заяву на своїй сторінці в соцмережах, в якій йшлося, що змагання перервано через аварію на етапі гонки Лабатлан-Байна.




один коментар
  1. а угорщина – це ті мадяри, які на наше Закарпаття по підлому зазіхають і постягували були у 2022 війська до кордону, надіючись на “кієв за трі дня”?
    А, ну то на трохи меньше загарбників стало. шо тут скажеш – буває!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця