<

В окупованому Маріуполі мобілізовують чоловіків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:07 | 27.09.2022 / Новини / , , /
Перегляди
179
/ 1 коментар

Мешканцям захопленого російськими військовими Маріуполя вже повідомляють, що 29-го вересня їм треба з’явитися до військкомату з паспортом та особистими речами.

Про це повідомив у телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, опублікувавши відповідний текст повідомлення, яке приходить на телефони містянам.

«Маріупольцям надходять повідомлення з проханням з’явитися до військкомату. Рішення окупанти обґрунтовують тим, що Маріуполь входитиме до складу рф згідно з результатами псевдореферендуму, який проведений для галочки», – написав Андрющенко.

В опублікованому тексті загарбників йдеться:

«В связи со вступлением в силу указа в. путина «О частичной мобилизации граждан в российской федерации» 29.09 просим явиться в военкомат по месту прописки. При себе иметь паспорт и личные вещи».

За словами радника мера, прихована мобілізація тривала у Маріуполі давно, мешканцям приходили смс, в яких пропонували жителям працювати у так званій державній воєнізованій службі.

«Внаслідок фейкового референдуму – це будуть робити відкрито. Адже ключове, що треба росіянам – нове гарматне м’ясо, щоб прикрити свої позиції, які вони здають через контрнаступ ЗСУ», – пояснив Андрющенко.

Він закликав маріупольців виїздити з міста та не ризикувати собою заради загарбників, «для яких ваше життя не варто нічого».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок
12 Травня, Неділя