<

В окупованому Криму бус з пасажирами влетів у вантажівку: дев’ятеро загиблих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:34 | 31.07.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Зранку 31-го липня по дорозі в окупованому Криму мікроавтобус “Мерседес Спринтер” влетів у стоячий КАМАЗ із причепом. В результаті аварії загинули 9 осіб.

Про це повідомляє УП, посилаючись на російські ЗМІ.

Аварія сталася на трасі “Таврида” у міста Білогірськ. Автобус, за попередніми даними, прямував з Краснодара в Севастополь.

На місці ДТП загинув водій мікроавтобуса та 7 пасажирів. Пізніше у лікарні помер ще один постраждалий. 

Таким чином, в результаті аварії загинули дев’ятеро осіб, серед них дівчина 2003 року народження. Всього в маршрутці було 15 осіб, в тому числі двоє дітей.

Окупаційна влада повідомляє, що в результаті ДТП постраждали 10 осіб.

Зокрема, 4-х постраждалих доставили в лікарню Білогірська: один з пацієнтів знаходиться у важкому стані, троє – у стані середнього ступеня тяжкості.

Ще 4 були доставлені в лікарню Сімферополя, один з них помер, двоє пацієнтів – у важкому стані, один – у стані середньої тяжкості.

Повідомляється, що серед постраждалих є вагітна. Її стан оцінюється як середньої тяжкості. Також, за інформацією ТАСС, в результаті аварії в лікарню потрапили двоє дітей. Стан одного з них медики оцінюють як важкий.

Попередньо повідомляється, що водій мікроавтобуса міг заснути за кермом. За інформацією російських ЗМІ, він займався приватними перевезеннями. Водій був тверезий, але не дотримувався режиму праці та відпочинку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя