<

В одному із сіл на Ратнівщині ввели жорсткий карантин: закрили церкву і обмежили роботу магазинів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:45 | 23.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ коментарі 2

22-го квітня на Ратнівщині ввели низку обмежень через підтверджений випадок захворювання на коронавірусну інфекцію на території села Жиричі.

Голова районної державної адміністрації Володимир Рудик провів засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, йдеться на сторінці РДА, – передає ВолиньPost.

Комісія вирішила установити особливий режим (карантин) в’їзду, виїзду з території села Жиричі громадян і транспортних засобів; утворити карантинний контрольно-пропускний пункт при в’їзді до села Жиричі (район кладовища).

Розгортання та функціонування картинного контрольно-пропускного пункту здійснять з 22 квітня із режимом роботи з 08:00 до 19:00.

На території Жиричівської сільської ради на час проведення карантинних заходів заборонили роботу закладів та установ у яких можливе скупчення людей (навчальних, культурних закладів, церков, спортивних та дитячих майданчиків тощо); двічі на добу проводитимуть дезінфікуючі заходи в місцях масового скупчення людей, на дорогах та вулицях населеного пункту; щоденно проводитимуть оповіщення жителів села Жиричі про дотримання карантинних заходів з використанням гучномовця.

Сільським та селищним головам, за рішенням виконкому, на період карантину обмежили роботу торгівельних закладів до 18:00, крім аптек та автозаправних станцій; із 21 квітня 2020 року до завершення карантину заборонили відвідування місць поховань (цвинтарів, кладовищ, тощо); регулярно проводитимуть дезінфікуючі заходи в місцях масового скупчення громадян.

За рішенням комісії, на території району ввели надзвичайну ситуацію природного характеру, щоб не допустити поширення коронавірусу.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя