<

В одеському Будинку профспілок вибухнула граната: є загиблий та поранений

16:02 | 28.07.2023 / Новини / , /
Перегляди
156
/ Коментарі відсутні

У підвалі Будинку профспілок в Одесі вибухнула граната в руках масажиста, який орендував там приміщення – він загинув, його клієнт поранений.

Про уе повідомляє Українська правда.

“Поліцейські встановлюють обставини вибуху в одеському Будинку профспілок. За попередньою інформацією, внаслідок необережного поводження вибухнула граната. У результаті загинула людина”, – зазначає поліція Одещини.

На місці працює слідчо-оперативна група та фахівці управління вибухотехнічної служби. Встановлюються обставини події. Поліція обіцяє надати детальну інформацію згодом.

Як повідомила поліція, попередньо встановлено, що внаслідок необережного поводження граната вибухнула у руках масажиста-реабілітолога, який орендував підвальне приміщення у Будинку профспілок. Реабілітолог загинув, а його відвідувач отримав баротравму легкого ступеня. 

Зараз місце події оглядається спеціалістами вибухотехніками. Походження боєприпасу поліцейські встановлюватимуть у розслідування. Попередня кваліфікація злочину – за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з позначкою “нещасний випадок” та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок