<

В Одесі під завалами будинку виявили тіла ще одного немовляти та його мами

17:37 | 3.03.2024 / Новини / , , , /
Перегляди
83
/ Коментарі відсутні

Вранці 3-го березня, більше ніж через добу після російської атаки безпілотниками по Одесі, рятувальники з-під завалів багатоповерхівки дістають ще два тіла – жінку й немовля, кількість загиблих зросла до десяти.

На місці російського удару по багатоповерхівці під завалами виявили тіло девʼятої загиблої людини. В ОВА уточнили, що дев’ятою жертвою була жінка. Про це повідомляє Українська правда, посилаючись на ДСНС та Одеську ОВА.

Біля неї знайшли тіло немовляти – дитині не було й року.

«Мама намагалася закрити собою свою 8-місячну дитину. Намагалася вберегти. Їх знайшли у міцних обіймах… Ще два життя забрали терористи», – йдеться в дописі ДСНС.

Як пізніше повідомило Суспільне, загибле немовля – семимісячна дівчинка Ліза. Разом з нею загинули і її батьки — подружжя військових Олег та Тетяна Кравці. Вранці 3-го березня тіла мами і дитини витягли з-під завалів. Ще двох дітей подружжя зараз шукають під завалами будинку — дев’ятирічного Сергія та восьмирічну Злату.

Олег та Тетяна Кравець познайомились на службі, згодом жінка звільнилась, щоб доглядати новонароджену донечку. Брат Олега загинув у 2014 році в зоні АТО. Померла донька Ліза була єдиною спільною дитиною подружжя. 29-го лютого їй виповнилось лише 7 місяців. Тетяна мала ще дітей від попереднього шлюбу: 9-річного Сергія та 8-річну Злату, їх досі шукають під завалами.

Нагадаємо: армія росія атакувала Одещину безпілотниками у ніч з 1-го на 2-ге березня. Сили ППО збили сім з восьми дронів. Внаслідок атаки вісім людей загинули, восьмеро травмувались. Внаслідок удару загинули Анна Гайдаржи та її чотиримісячний син Тимофій. Напередодні знайшли тіло 3-річного Марка, який загинув разом зі своїм татом Віталієм.

Станом на ранок 3-го березня кількість загиблих зросла до десяти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця