<

В Одесі група підлітків жорстоко побила однокласницю. 18+

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 4.08.2018 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

У Одесі група дівчат-підлітків жорстоко побила однокласницю.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Правоохоронці в ході моніторингу мережі виявили відповідне відео, яке зняли нападники. За ним встановили місце події, а також учасників нападу, повідомили в поліції області.

“Учасники події – знайомі між собою підлітки 13-14 років, які свого часу навчалися в одній зі шкіл Малиновського району міста. Причиною конфлікту між дівчатами став хлопець, який раніше зустрічався з однією з нападниць, а потім, розірвавши з дівчиною відносини, почав залицятися до потерпілої. Спочатку дівчата з’ясовували стосунки словесно, а через кілька днів ображена дівчина, заручившись підтримкою подруг, влаштувала своїй конкурентці бійку”, – зазначили в повідомленні.

На відео, яке виклали у соцмережах, можна побачити, як дівчину б’ють ногами та руками. Жертву лупцюють по голові, животу, валять на землю, принижують і тягають за волосся. Це супроводжувалось криками “Як воно – бути хвойдою?”. Потерпіла плакала і закривала обличчя руками.

https://www.facebook.com/raskidnaa.ekaterina/videos/1863467997066793/

Батьків усіх правопорушниць притягнули до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

Крім того, у нападі вбачають ознаки кримінального злочину, через що відкрили відповідне провадження.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця