<

В ОАЕ спалахнула масштабна пожежа на ринку, потім перекинулась на лікарню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:48 | 6.08.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

5-го серпня в еміраті Аджман в Об’єднаних Арабських Еміратах на одному з міських ринків сталася велика пожежа. Згодом вогонь перекинувся на лікарні, що була розташована поруч.

Про це повідомляє Укрінформ, з посиланням на іноземні джерела.

Пожежа спалахнула на ринку в новому промисловому районі Аджману близько 18:30 за місцевим часом.

Загони цивільної оборони залучили до боротьби з вогнем, у соціальних мережах ширяться відео, на яких можна побачити густий чорний дим.

Почалася пожежа на продуктовому ринку, який декілька місяців стояв закритим через пандемію коронавірусу й карантин, інформує 24 канал з посиланням на місцеві ЗМІ.

На ринку, який загорівся, торгували фруктами та овочами. З полум’ям боролися численні пожежні бригади. Що саме стало причиною займання влада поки офіційно не повідомляє.

Згодом вогонь перекинувся на лікарню, що розташована поряд з ринком. Через це довелося евакуювати всіх, хто перебував усередині.

За кілька годин пожежу повністю ліквідували. За попередніми даними постраждалих нема – ринок давно стояв закритим, а з лікарні вчасно евакуювали людей.

До слова, надзвичайна подія сталася на наступний день після потужних вибухів у столиці Лівану Бейруті, унаслідок яких загинули мінімум 135 людей. Серед постраждали є й українці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок