<

В Іваничівській громаді першовересневий дзвоник покликав за парти 73 першокласники

18:48 | 1.09.2023 / Іваничі, Новини / /
Перегляди
2499
/ 1 коментар

1-го вересня у ліцеях Іванич відбулося свято Першого дзвінка, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. 

Так, на подвір’ї перед ліцеєм №1 на урочистій лінійці зібралися першокласники, випускники і усі школярі та їх рідні. Цьогоріч 39 діток вперше сіли за парти цього навчального закладу. В них розпочався перший навчальний рік, де усе буде в новинку: перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань. Попереду їх чекає цікаве шкільне життя.

Особливим цей день був і для одинадцятикласників. Адже цей навчальний рік для них буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні для випускників востаннє пролунав перший шкільний дзвоник, бо через рік вони розлетяться, мов пташенята, по білому світу.

Директор школи, заслужений вчитель України Марія Шевчик привітала учнів із Днем знань. Вона побажала, щоб кожен день для школярів був творчим, плідним й багатим на нові звершення, досягнення і успіхи в ім’я розвитку рідної держави та миру. Також очільниця ліцею подякувала батькам та педагогам за допомогу, взаєморозуміння та підготовку класних кабінетів до нового навчального року. Зворушливим був і виступ першої вчительки Алли Саверіної.

Цьогоріч перший дзвінок пролунав з рук одинадцятикласника Михайла Адамовича та першокласниці Ольги Адамчук.

Після завершення урочистостей старшокласники відвели новачків у класні кімнати, де для них перша вчителька провела перший урок.

Уперше тут 1-го вересня сіли за парти 39 учнів. Діти навчатимуться у двох класах. Їх привели до школи мами і тати, бабусі і дідусі, менші сестрички і братики, які разом з ними прийшли на перший урок.

Загалом в громаді перший дзвоник покликав за шкільні парти 1056 учнів, з яких 73 – першачки і 74 – випускники.

Детальніше, як пройшов День знань у навчальних закладах Іванич, дивіться у нашому фоторепортажі:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок