<

В Івано-Франківську затримали зірку «Х-Фактора» Андрія Мацевка

23:19 | 10.01.2024 / Новини / /
Перегляди
690
/ Коментарі відсутні

7-го січня в Івано-Франківську затримали зірку українських талант-шоу Андрія Мацевка.

Як розповіли у пресслужбі Національної поліції, патрульні помітили на вулиці Івасюка чоловіка, який «поводився підозріло та уникав зустрічі».

«Побачивши правоохоронців, фігурант намагався втекти, але його затримали. Під час ідентифікації з’ясувалося, що 38-річний чоловік перебуває в активному розшуку Шевченківським управлінням поліції ГУНП у місті Києві, як особа, яка переховується від органів досудового розслідування», – йдеться у повідомленні.

І хоча імені затриманого правоохоронці не розкрили, журналісти Галки з’ясували, що йдеться саме про Мацевка, який з 2021 року перебуває у розшуку за підозрою у підробці документів. Як пише Zaxid.net, у квітні 2021 року Андрія Мацевка затримали в Києві, коли він нібито намагався потрапити в метро за підробленим пенсійним посвідченням. Фальшивий документ правоохоронці знайшли в барсетці чоловіка. При цьому сам Андрій Мацевко заявляв, що підробне посвідчення йому підкинув його колишній друг, щоб підставити.

Нагадаємо, у 2010 році чоловік брав участь у відбірковому турі талант-шоу «Х-фактор», однак, оскільки ні слуху, ні голосу в уродженця Прикарпаття не виявилося, пройти далі йому не вдалося. Водночас публіці він тоді запам’ятався.

Пізніше він брав також участь в «Україна має талант» та «Голос країни», проте також особливих успіхів не досяг, хоча і домігся певної популярності завдяки своєму неординарному образу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок
12 Травня, Неділя