<

В ДТП загинула майже вся родина: винуватця літньої аварії під Києвом засудили до 10 років в’язниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:40 | 2.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Винуватця у скоєнні смертельної ДТП під Києвом Антона Желепу засудили до 10 років позбавлення волі. Він свою провину визнав. У липневій в аварії загинули двоє дорослих та двоє дітей.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Крім того, суд позбавив чоловіка права керувати транспортними засобами на три року. Також суд у повному обсязі задовольнив цивільний позов потерпілих про відшкодування завданої шкоди.

Як зазначила речниця прокуратури Надія Максимець, Желепа визнав свою провину, а судовий процес відбувся по скороченій процедурі — у два засідання. Перед цим винуватець відмовився від адвоката.

Нагадаємо, 12-го липня на Старообухівській біля Києва нетверезий водій на Mercedes ML їхав у бік міста й намагався обігнати червоний Mercedes Sprinter. Нетверезий водій не розрахував дистанції, зачепив мікроавтобус, після чого кросовер почало водити по дорозі.

Автівка виїхала на зустрічну смугу і врізалася у Hyundai Tucson, в якому їхала сім’я з 5 людей — двоє дорослих та троє дітей. Унаслідок аварії загинули батько з матір’ю, дівчинка 8 років та 10-річний хлопчик. 12-річний хлопчик вижив.

Водій Mercedes — Антон Желепа — залишився живим. Алкотестер показав вміст алкоголю в крові на рівні 1,32 проміле. Його затримали на наступний день після аварії.




коментарів: 2
  1. Ну от і де правда на світі? Де? 10 років за вбивство 4х людей… То вже б і взагалі насварили та відпустили

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа