<

В Благодатному хочуть обмежити транспортний рух через центральну площу

20:52 | 6.11.2023 / Новини, Нововолинськ / , , /
Перегляди
1008
/ коментарі 4

Площу в селищі Благодатне Нововолинської громади хочуть зробити пішохідною.

З відповідним проханням щодо обмеження проїзду автомобільного транспорту через площу в Благодатному до нардепа Ігоря Гузя звернулися мешканці селища. А він, своєю чергою, направив депутатське звернення до Нововолинської міськради.

У відповіді, заступник міського голови Микола Пасевич зазначив, що для обмеження проїзду необхідно розробити схему організації дорожнього руху в селищі та погодити її відповідними органами.

Також Пасевич повідомив, що виділення коштів для розроблення схеми організації дорожнього руху в Благодатному буде розглядатися при формуванні бюджету на 2024 рік. Тож, ймовірно, вже наступного року площа в селищі стане пішохідною. Відтак проїзд автомобілями чи іншим транспортом там заборонять.

До слова, пішохідною площа може стати вперше за 70 років. Наразі там інтенсивний транспортний рух, який заважає пішоходам прогулюватися центром селища та проводити дозвілля мамам з дітками й молоді.




коментарів: 4
  1. Супер, будем посилки на нову пошту кравчучками підвозити! Дякуємо за турботу

  2. Хотіли відкрити швейну фабрику колись в закритій школі то бігали кричали що вони проти, фабрику відкрили в Червонограді, через ту площу поїде 3,5 машини за день, дивні там ті мешканці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя