<

В АРМА назвали орієнтовну вартість яхти Медведчука

08:30 | 21.03.2024 / Новини / /
Перегляди
149
/ коментарі 3

Заступник голови АРМА з питань євроінтеграції Грігол Катамадзе заявив, що страхова ціна яхти Royal Romance, конфіскованої у Віктора Медведчука, станом на 2020 рік становила 137 млн євро.

Про це він сказав під час прямої трансляції засідання комісії з питань проведення конкурсного відбору юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів АРМА, – передає Укрінформ.

“У 2015 році яхта була придбана приблизно за 200 млн євро. За ці роки судно використовувалось, є амортизація, тому навряд чи можна розраховувати на таку ж суму під час продажу. Однак, за даними документів, які були вилучені під час арешту у 2022 році та нині зберігаються у хорватській поліції, у 2020 році яхта була застрахована на суму 137 млн євро”, – заявив Катамадзе.

За його словами, саме майбутній організатор аукціону найматиме оцінювача та офіційно визначатиме стартову вартість судна Royal Romance, за якою актив виставлятимуть на продаж.

“Основна мета – отримати від продажу цього активу якомога більше грошей до бюджету та направити їх на посилення обороноздатності нашої держави”, – зазначив заступник голови АРМА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Станіслав Петров.

Аукціон буде проходити за англійською моделлю та за відсутності покупців буде оголошуватися повторно.




коментарів: 3
  1. оксанку марченко добавте як бонус до даного лоту. може більше охочих купити лодку буде.
    сапог, або ти купи, шоб ми за водоканал розрахувались!
    для тебе незначна сума, а нашій громаді наскільки полегшає на роки вперід

    • паломниця після винюхування та облизування чиїхось останків вже зовсім змарніла, далеко не така гарнюня як наприкінці 90х на картинці вечірнього ефіру УТ-1…
      Аби ще ціна не впала від такого “бонуса”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота