<

В американському штаті Айова внаслідок торнадо загинули люди

05:46 | 23.05.2024 / Новини / /
Перегляди
112
/ Коментарі відсутні

21-го травня потужний торнадо обрушився на невелике містечко у штаті Айова, забравши життя кількох людей та травмувавши щонайменше десятьох інших.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Telegraph.

Внаслідок вирування стихії у місті Грінфілд були пошкоджені будинки, повалені кілька великих вітряків, розбиті транспортні засоби та пошкоджена АЗС.

«Цей торнадо спустошив значну частину міста. Можемо підтвердити, що через нього загинуло кілька людей», – сказав речник патрульної служби штату Айова Алекс Дінкла під час конференції.

Він не назвав точну кількість загиблих, але зазначив, що дані можуть бути надані не раніше середи. За словами Дінкла, щонайменше десять людей у Грінфілді зазнали поранень унаслідок торнадо.

Водночас Ліза Браун, судово-медичний експерт округу Адейр, центром якого є Грінфілд, сказала, що щонайменше одна людина була внесена у список смертельних випадків, пов’язаних зі штормом.

Губернатор Айови Кім Рейнольдс оголосив надзвичайну ситуацію у 15 округах, що дозволило оперативно задіяти ресурси штату для ліквідації наслідків шторму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Червня, Неділя
15 Червня, Субота