<

Усик – Ф’юрі: боксерам загрожує величезний штраф, якщо бій знову зірветься

14:34 | 4.02.2024 / Новини / /
Перегляди
211
/ Коментарі відсутні

3-го лютого стала відома нова дата бою між чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком і володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Чергове скасування поєдинку суттєво вдарить по гаманцю того з бійців, який не зможе вийти в ринг. Про це пише ТСН.

Поєдинок, який перенесли з 17-го лютого через травму британського боксера, відбудеться 18 травня. Місце проведення не змінилося – Ер-Ріяд (Саудівська Аравія).

Аби бій за звання абсолютного чемпіона світу не зірвався знову, організатори встановили санкції, які можуть бути застосовані до боксерів, якщо хтось з них не вийде на поєдинок 18 травня.

Як повідомив Туркі Аль аш-Шейх, керівник Головного управління з питань розваг Саудівської Аравії, якщо Усик або Ф’юрі відмовиться битися в заплановану дату, то він буде зобов’язаний виплатити своєму супернику грошову компенсацію в розмірі 10 мільйонів доларів.

“Остання спроба, коли ми можемо провести цей бій, і я визначив дату – 18 травня. Я маю гарантії від обох боксерів – 10 мільйонів доларів, якщо хтось відмовиться від бою (отримає його суперник – прим.). 10 мільйонів не від нас, ми гарантуємо це – 10 мільйонів з їхніх особистих коштів”, – заявив Аль аш-Шейх.

Нагадаємо, поєдинок Усик – Ф’юрі мав відбутися 17-го лютого 2024 року в Ер-Ріяді, однак через травму британця весь вечір боксу перенесли. Під час спарингу “Циганський король” отримав серйозне розсічення, внаслідок чого йому довелося накладати шви.

Бій між Усиком і Ф’юрі відклали уже втретє. 29 квітня 2023 року боксери мали битися на стадіоні “Вемблі” в Лондоні, але сторони не змогли погодити умови контракту на поєдинок, через що його було скасовано.

Згодом планувалося, що бій за звання абсолютного чемпіона світу відбудеться 23 грудня 2023-го, але його перенесли через травму, яку “Циганський король” отримав у поєдинку проти ексчемпіона UFC Френсіса Нганну.

Переможець бою Усик – Ф’юрі стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота