<

Уродженець росії хотів втекти до Польщі через «Ягодин» з підробленими документами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:10 | 10.04.2023 / Новини / , /
Перегляди
172
/ 1 коментар

На Волині судили уродженця росії, який отримавши українське громадянство, намагався втекти з України через «Ягодин». Раніше він придбав підроблену довідку про непридатність до служби за 3 тисячі доларів.

Про це стало відомо з вироку Любомльського районного суду, – повідомляє ІА Волинські новини.

Як ідеться у матеріалах справи, уродженець міста Стерлітамак Республіки Башкортостан російської федерації Олександр Я., отримавши українське громадянство та не маючи права виїзду з України під час воєнного стану, придбав підроблені тимчасове посвідчення військовозобов`язаного та довідку військової лікарської комісії.

У «документах», за які ухилянт заплатив 3 тисячі доларів, були вказані неправдиві відомості про визнання його непридатним до військової служби та виключення з військового обліку.

4-го грудня минулого року він намагався перетнути кордон через пункт пропуску «Ягодин», однак прикордонники виявили липові документи.

Обвинувальний акт надійшов до суду з угодою про визнання винуватості. Ухилянту призначили покарання у виді штрафу в розмірі 170 тисяч гривень. У вироку вказано, що нині обвинувачений є особою без громадянства.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота