<

Умєров відсторонив керівника департаменту Міноборони, який фігурує у справі про розкрадання снарядів

14:33 | 2.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
93
/ Коментарі відсутні

Міністр оборони Рустем Умєров відсторонив тимчасового виконувача обов’язків директора Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони Тоомаса Нахкура у зв’язку з оголошенням йому підозри у кримінальному провадженні.

Про це в телеграмі повідомляє пресслужба Міноборони.

«Рішенням міністра оборони Рустема Умєрова від 1-го лютого 2024 року, за клопотанням заступника міністра оборони генерал-лейтенанта Івана Гаврилюка, тимчасовий виконувач обов’язків директора Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міністерства оборони України Тоомас Нахкур відсторонений від виконання службових обов’язків», – йдеться в повідомленні.

Як зазначили в пресслужбі, причина відсторонення – оголошення підозри у кримінальному провадженні. Підозра Тоомасу Нахкуру була вручена 27-го січня.

Як повідомлялось, 28-го січня в СБУ заявили, що викрили чиновників Міноборони і менеджерів “Львівського арсеналу”, які намагалися вкрасти майже 1,5 млрд бюджетних гривень на придбанні 100 тис. мінометних пострілів для ЗСУ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя