<

Умєров прокоментував можливу заміну військових командувачів

01:37 | 22.11.2023 / Новини / /
Перегляди
230
/ Коментарі відсутні

Міністр оборони України Рустем Умєров заявив, що в питанні можливої зміни українських військових командувачів наразі рішення не ухвалювали, але робиться все необхідне для підвищення ефективності.

Про це Умєров заявив на спільному брифінгу з міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом у Києві, інформує РБК-Україна.

Так, Умєров на питання про можливість звільнення командувача Об’єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва та командувача Оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександра Тарнавського, ухилився від прямої відповіді.

«Тема, яка стосується зміни командувачів, вона проходить за всіма параметрами, які ми у своєму внутрішньому периметрі обговорюємо. У цьому плані маємо сказати, що рішення поки не прийнято, але ми робимо все можливе, щоб підвищити ефективність. І якщо це станеться, то ми дуже відкрито спілкуватимемося з вами», – сказав глава Міноборони.

Він додав якщо такі речі відбуваються, зокрема звільнення командувачів, то «вони відбуваються або з питань, які виникали раніше, або обговорюються для того, щоб ми досягли більшої ефективності».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота