<

Український бренд одягу byMe та благодійний фонд «Сталеві Крила» представили спільну колекцію

14:37 | 15.11.2023 / Новини / /
Перегляди
75
/ Коментарі відсутні

Бренд одягу byMe у колаборації з міжнародним благодійним фондом «Сталеві Крила» випустили капсульну колекцію. На речах можна знайти дизайни з крилами, що стали символом спільної колекції: у ній зібрано теплий одяг і змістовні аксесуари.

Усі кошти від продажу дропу будуть передані на закупівлю FPV-дронів для 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Мета колаборації byMe & Steel WIngs – зібрати щонайменше 200 000 грн від продажу колекції, що дорівнює десяти дронам.

Від початку повномасштабного вторгнення Аліна і Дмитро, засновники бренду byMe, разом із командою сконцентрували зусилля на волонтерстві: закуповували необхідні речі для військових, допомагали переселенцям та просували українських майстрів і виробників в акаунтах byMe. Колаборація зі «Сталевими Крилами» стала ще одним благодійним проєктом.

«Кожен українець і кожен бізнес в Україні мають бути залученими до допомоги ЗСУ. Ми це робили, робимо і будемо робити», – зазначає Аліна Сердюк, засновниця бренду byMe. Усі витрати на створення речей дропу ми взяли на себе. Тож купити річ із цієї колекції – означає докласти свою частку до нашої перемоги».

Міжнародний благодійний фонд «Сталеві Крила» займається збором коштів на тактичну оптику, розвідувальні дрони, тактичний захист та комп’ютерну техніку для конкретних військових формувань. Наразі йде збір на FPV дрони для 110-ї ОМБр, що воює на найзапеклішому напрямку в Авдіївці.

«Кожен українець усвідомлює важливу роль дронів на передовій. Адже дрон – це очі наших військових і їхні збережені життя», – коментує Владислав Стадник, засновник фонду «Сталеві Крила».

Я вдячний Аліні та Дмитру, котрі без вагань відгукнулись на нашу пропозицію про співпрацю і створили капсульну колекцію. Дуже сподіваюсь, що ми швидко досягнемо мети і відправимо «пташок» нашим титанам», – додає Владислав.

Нині колекцію можна придбати на сайті byMe або у київському шоурумі за адресою вул. Хрещатик, 46.

Про TM byMe

Український бренд byMe знайомить з українською культурою й історією. Це бренд жіночого одягу, взуття, аксесуарів і прикрас, який також має капсульні чоловічі колекції. Головна мета byMe – закохувати в українське щиро й назавжди. Тому ™ byMe свідомо обирають цікавитись минулим України, аби берегти цінне й сьогодні.

Бренд жіночого одягу byMe створює ідейні колекції, окрім сезонних. Кожна з них має свій сенс і свою місію. Докладніше за посиланням.

Про Міжнародний Благодійний Фонд «Сталеві Крила»

Міжнародний Благодійний Фонд «Сталеві Крила» – благодійна організація, що спеціалізується на придбанні тактичної оптики, розвідувальних дронів, тактичного захисту та комп‘ютерної техніки для конкретних військових формувань.

Власником фонду є Владислав Стадник – волонтер з восьмирічним досвідом, айтівець та автор англомовного відеоблогу Metal Pilgrim.

Завдяки прямій комунікації з командирами та бійцями на фронті, а також налагодженим зв’язкам із постачальниками, «Сталеві Крила» мають змогу швидко купувати та доставляти техніку «на нуль». Докладніше за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота