<

Українські футболісти побилися з російськими на зборах у Туреччині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:42 | 15.02.2023 / Новини / , , /
Перегляди
432
/ коментарі 3

В турецькому готелі «Royal Seginus» між гравцями українського футбольного клубу «Минай» з прем’єр-ліги та російського «Шинника», які приїхали на збори, відбулася бійка, конфлікт спричинило зауваження росіянину щодо некоректної поведінки до персоналу.

Як передає Українська правда, про це повідомили футбольний журналіст Роман Бебех у twitter, “Baza”, російські пропагандистські ЗМІ «ТАСС», «РИА «Новости».

“Побутова ситуація призвела до конфлікту. Один з українських футболістів зробив зауваження росіянину, який некоректно поводив себе по відношенню до персоналу готелю. Росіянин був випивший і відверто хамив. Росіянин не став вибачатись і його просто прибив футболіст “Миная”.

Потім оркостанець привів одноклубників розбиратись до представників Миная. І ця розмова знову ж призвела до бійки. Перемога Миная! Бійка відбувалась під музику “Допоможе ЗСУ!” Вранці в готелі на обличчя росіян видно сліди вчорашнього бою”, – йдеться у дописі Романа Бебеха.

Натомість ЗМІ твердять, що сутичка могла виникнути через те, що українці начебто вимагали від начальника ярославського “Шинника” заспівати український гімн.

Той запропонував українцям вийти на вулицю і “розібратися№, проте в конфлікт втрутилися співробітники готелю, і його вдалося погасити.

Генеральний директор “Шинника” Сергій Кулаков поскаржився, що керівництво готелю поселило разом українців та росіян.

“У клубі не знали, що українська команда проживатиме в готелі. Ми бронювали готель ще в листопаді, у нас була позиція, щоб у готелі не проживали українські футболісти, щоб уникнути конфліктів. На той момент нікого там не було. Чому в готелі з’явилася українська команда – питання до готелю”, – сказав Кулаков.

За даними Бебеха, російські футболісти мають намір з’їхати з цього готелю.

Олександр Костюк, керівник пресслужби ФК “Минай”, у коментарі підтвердив, що між українськими футболістами та росіянами у готелі в Туреччині сталася бійка.

“Все почалося в холі через ганебну поведінку російського футболіста, який, швидше за все, був п’яний. Він у туалеті чіплявся до співробітниці готелю, за яку заступився наш футболіст. Гравець “Шинника” пішов, покликав ще гравців, і в ліфті вони почали нас провокувати: кричали “Слава Росії”, піднімайтеся до нас, зараз розберемося. Ну ми піднялися, розібралися. У результаті у “Шинника” скільки вони там пишуть, четверо постраждалих? Ну, хай буде четверо. А в нас вся команда сьогодні на тренуванні, вже є фото в соцмережах. А “Шинник” зараз збирає речі і вирушає кудись за російським кораблем», – заявив Олександр Костюк.

Він заперечує версію конфлікту, озвучену раніше російською стороною.

“Ніхто не змушував нікого співати гімн. Не було побиття однієї людини в ліфті – у ліфті бійки взагалі не було, тільки провокації російських футболістів. Бійка була вже на поверсі «Шинника», де базувалася їхня команда. Я читав, що нібито нас було 30, а їх 12. Цікаво, хто ця людина, і як вона рахувала? Це неправда. Вийшла команда на команду”, – каже Олександр Костюк.

На даний момент, за словами Олександра, російську команду виселяють із готелю.

“Це взагалі була наша головна вимога до організаторів зборів – щоб у готелі з нами не було російських команд. Організатори відхрещуються, що це не їхня помилка, а готелю, який сам погодився поселити російську команду”, – каже Костюк.

“Минай” виклав офіційну позицію стосовно бійки з російськими футболістами з ФК “Шинник” у Туреччині.

У заяві підтверджено, що вчора, 13-го лютого, у турецькому готелі Royal Sigunas сталася бійка за участю ФК “Минай” та предстаників ярославського “Шинника” з рф.

“Причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців”, – ідеться у заяві «Минаю».

Там також вказали, що «вже після закінчення сутички, коли минайці були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою».

“Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинувачили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян”, – додали у клубі.




коментарів: 3
  1. Молодці! Дають 3,14៛ди руським свиням навіть ті , кому і близько не судилося/не положено воювати! Ще й за межами поля бою)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця